نماینده مردم بجنورد در مجلس:

احداث بازارچه مرزی خراسان شمالی نیازمند اهتمام ویژه سران ۲ کشور ایران و ترکمنستان است

گروه استان‌ها-نماینده مردم بجنورد گرمه و جاجرم مانه و سملقان و راز و جرگلان در مجلس شورای اسلامی گفت: بازارچه مرزی اگر چه مصوب سال ۱۳۷۴ هیات وزیران را دارد اما تا به امروز اجرایی نشده و تحقق این وعده نیازمند اهتمام ویژه سران دو کشور ایران و ترکمنستان است.
کد خبر: ۱۱۹۳۲۹۶
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۹ 31 December 2024

به گزارش خبرنگار تابناک از خراسان شمالی، محمد مهدی شهریاری صبح امروز در گفت‌وگو با رسانه‌های استان اظهار داشت: اتصال و تکمیل راه دسترسی راز و جرگلان به گلستان علاوه بر اینکه یک مطالبه جدی است می‌تواند این منطقه را از بن بست خارج کند.

وی افزود: بازارچه مرزی اگر چه مصوب سال ۱۳۷۴ هیات وزیران را دارد اما تا به امروز اجرایی نشده و تحقق این وعده نیازمند اهتمام ویژه سران دو کشور ایران و ترکمنستان است.

نماینده مردم بجنورد گرمه و جاجرم مانه و سملقان و راز و جرگلان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: برای مسئله درمانگاه شبانه روزی و کمبود پزشک نیز رایزنی هایی با رایزنی ها با وزیر بهداشت صورت گرفت اما به دلیل مهاجرت پزشکان و کمبود دستمزد، این معضل تا به امروز حل نشده است. انتظار داریم دولت در این خصوص تدبیر ویژه انجام دهد.

شهریاری تصریح کرد: مشکلات آموزشی از دیگر چالش های این منطقه است و باعث شده تا آمار بازماندگان از تحصیل در این منطقه بیشتر باشد. به ویژه ترک تحصیل در بین دختران بالاست. رفع این دغدغه زیربنایی به اهتمام ویژه نیاز دارد.

وی افزود: روستاهای این منطقه از محرومیت تاریخی رنج می برند. مشکلات متعدد این روستاها به اعتبارات ویژه نیاز دارد. بنیاد مسکن باید جهادی کار کند.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار