در گفت‌وگو با تابناک مطرح شد؛

اندیشه رهبر شهید در قاب وحدت/ همدلی، پاسخ امت اسلامی به تفرقه‌افکنی دشمن است

گروه استان‌ها - عضو شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت با تأکید بر اینکه رهبر شهید همواره وحدت را محور اقتدار امت اسلامی می‌دانست، گفت: تقویت گفت‌وگو، تکیه بر مشترکات و جهاد تبیین، مهم‌ترین راهکارهای مقابله با توطئه‌های تفرقه‌افکنانه دشمن است.
کد خبر: ۱۲۲۵۶۷۹
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۴۰۵ - ۱۵:۵۲ 04 July 2026

اندیشه رهبر شهید در قاب وحدت/ همدلی، پاسخ امت اسلامی به تفرقه‌افکنی دشمن است

«گلدی آخوند کمالی» عضو شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت، در گفت‌وگو با خبرنگار تابناک در استان خراسان‌شمالی، با تأکید بر اینکه وحدت باید به یک راهبرد دائمی در جوامع اسلامی تبدیل شود، اظهار کرد: رهبر شهید با تکیه بر عقلانیت، عدالت و خدمت به مردم، همواره بر همدلی و انسجام مسلمانان تأکید داشت و این رویکرد می‌تواند اختلافات مذهبی را به همکاری و هم‌افزایی تبدیل کند.

وی افزود: اقتدار امت اسلامی زمانی محقق می‌شود که مسلمانان بر محور ارزش‌های مشترک حرکت کنند و اجازه ندهند دشمنان با دامن زدن به اختلافات تاریخی، میان آنان شکاف ایجاد کنند. از نگاه رهبر شهید، بازخوانی تاریخ همزیستی شیعه و اهل سنت و تأکید بر مشترکات، از مهم‌ترین راه‌های خنثی‌سازی توطئه‌های تفرقه‌افکنانه است.

عضو شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت با بیان اینکه وحدت نیازمند برنامه‌ریزی و فرهنگ‌سازی مستمر است، گفت: مراکز آموزشی و دینی باید بیش از گذشته بر مشترکات اعتقادی و اخلاقی تمرکز کنند و با توسعه گفت‌وگوهای علمی و فرهنگی میان علمای شیعه و اهل سنت، زمینه تقویت اعتماد متقابل را فراهم آورند.

اندیشه رهبر شهید در قاب وحدت/ همدلی، پاسخ امت اسلامی به تفرقه‌افکنی دشمن است

وی با اشاره به نگاه رهبر شهید نسبت به هویت ملی افزود: ایشان همواره بر پیوند هویت دینی و ملی تأکید داشتند و تنوع مذهبی را ظرفیتی برای افزایش انسجام و اقتدار کشور می‌دانستند. از این رو، نسل جوان باید در کنار پایبندی به باورهای دینی، نسبت به حفظ امنیت، استقلال و منافع ملی نیز احساس مسئولیت داشته باشد.

آخوند کمالی در پایان نقش روحانیت را در جهاد تبیین بسیار مهم دانست و تصریح کرد: علما باید با حضور فعال در میان مردم، پاسخگویی به شبهات و تبیین مسائل روز، از وحدت و آرامش جامعه صیانت کنند؛ چرا که حفظ و ترویج میراث فکری رهبر شهید تنها با تقویت همدلی، گفت‌وگو و انسجام در جهان اسلام محقق خواهد شد.

انتهای پیام/

آخرین اخبار