تاریخ‌سازی شطرنج خراسان شمالی در آسیا/ نخستین مدال قاره‌ای به نام عرفان احمدی ثبت شد

گروه استان‌ها - مدیرکل ورزش و جوانان خراسان شمالی با اشاره به کسب مدال برنز رقابت‌های شطرنج قهرمانی نوجوانان آسیا توسط عرفان احمدی، این موفقیت را نقطه عطفی در تاریخ ورزش استان دانست و گفت: برای نخستین بار، شطرنج خراسان شمالی بر سکوی مسابقات آسیایی ایستاد.
کد خبر: ۱۲۲۶۹۴۱
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۴۳ 25 July 2026

تاریخ‌سازی شطرنج خراسان شمالی در آسیا/ نخستین مدال قاره‌ای به نام عرفان احمدی ثبت شد

به گزارش خبرنگار تابناک در استان خراسان‌شمالی، «مصیب اکبرزاده» مدیرکل ورزش و جوانان خراسان شمالی، در گفت‌وگو با رسانه‌های استان، گفت: عرفان احمدی، شطرنج‌باز نوجوان و دارنده عنوان «استاد فیده» (FM) از شهرستان شیروان، با عملکردی درخشان در مسابقات قهرمانی نوجوانان آسیا موفق شد مدال برنز این رقابت‌ها را کسب کند و نخستین افتخار آسیایی تاریخ شطرنج خراسان شمالی را رقم بزند.

وی این دستاورد را افتخاری ارزشمند برای ورزش استان عنوان کرد و افزود: کسب نخستین مدال آسیایی در رشته شطرنج، بیانگر ظرفیت بالای استعدادهای خراسان شمالی در ورزش‌های فکری و حاصل سال‌ها تلاش، برنامه‌ریزی، حمایت و پشتکار ورزشکاران، مربیان و خانواده‌های آنان است.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان شمالی با اشاره به رویکرد حمایتی این مجموعه از استعدادهای برتر استان گفت: اداره کل ورزش و جوانان در کنار هیئت شطرنج استان، همواره زمینه حضور ورزشکاران مستعد در رقابت‌های ملی و بین‌المللی را فراهم کرده و این مدال ارزشمند نیز نتیجه همین حمایت‌ها و سرمایه‌گذاری بر استعدادهای جوان است.

اکبرزاده خاطرنشان کرد: این موفقیت می‌تواند انگیزه‌ای مضاعف برای نوجوانان و جوانان علاقه‌مند به شطرنج باشد و مسیر توسعه این رشته در خراسان شمالی را بیش از گذشته هموار کند.

وی با تأکید بر تداوم حمایت از نخبگان ورزشی استان افزود: تلاش خواهیم کرد با پشتیبانی از قهرمانان و استعدادهای برتر، زمینه تکرار چنین افتخارآفرینی‌هایی در سایر رشته‌های ورزشی نیز فراهم شود.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان شمالی در پایان، کسب این مدال تاریخی را به مردم استان، جامعه ورزش، هیئت شطرنج، مربیان و خانواده عرفان احمدی تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد این موفقیت، آغازی برای حضور پررنگ‌تر ورزشکاران خراسان شمالی در رقابت‌های آسیایی و جهانی باشد.

انتهای پیام/

آخرین اخبار