رئیس کل دادگستری خراسان‌شمالی مطرح کرد:

سواد رسانه‌ای؛ کلید شناخت جریان غرب‌گرا/ پیشرفت کشور با تکیه بر توان داخلی رقم خورده است

گروه استان‌ها - رئیس کل دادگستری خراسان‌شمالی با تأکید بر ضرورت ارتقای بینش، بصیرت و سواد رسانه‌ای در جامعه گفت: شناخت صحیح جریان‌های فکری و سیاسی، به‌ویژه جریان غرب‌گرا، برای مقابله با جنگ شناختی و حفظ مسیر پیشرفت کشور ضروری است.
کد خبر: ۱۲۲۶۹۴۲
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۵۵ 25 July 2026

سواد رسانه‌ای؛ کلید شناخت جریان غرب‌گرا/ پیشرفت کشور با تکیه بر توان داخلی رقم خورده است

به گزارش خبرنگار تابناک در استان خراسان‌شمالی، حجت‌الاسلام و المسلمین «رضا براتی‌زاده» رئیس کل دادگستری خراسان‌شمالی، در اجتماع شبانه مردم ولایتمدار، شهیدپرور و انقلابی بجنورد، اظهار کرد: افزایش آگاهی عمومی، بصیرت و سواد رسانه‌ای از مهم‌ترین نیازهای امروز جامعه است و مردم باید با شناخت دقیق اهداف و عملکرد جریان‌های غرب‌گرا، در برابر جنگ روایت‌ها و عملیات رسانه‌ای هوشیار باشند.

وی با بیان اینکه جریان غرب‌گرا طی دهه‌های گذشته با وجود برخورداری از امکانات گسترده، نفوذ سیاسی، ثروت و تریبون‌های رسانه‌ای، کارنامه قابل قبولی از خود بر جای نگذاشته است، افزود: این جریان نه‌تنها گرهی از مشکلات کشور باز نکرده، بلکه در مقاطع مختلف، خسارت‌ها و هزینه‌های فراوانی را بر کشور تحمیل کرده است.

رئیس کل دادگستری خراسان‌شمالی ادامه داد: یکی از آسیب‌های این جریان، بی‌توجهی به ظرفیت‌های داخلی و تکیه بر خارج از کشور بوده است؛ رویکردی که پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز ادامه یافت و موجب نادیده گرفتن توان نیروهای متخصص، جوانان و استعدادهای بومی شد.

براتی‌زاده با تأکید بر اینکه پیشرفت‌های جمهوری اسلامی حاصل اعتماد به توان داخلی و روحیه خودباوری است، گفت: نیروهای انقلابی با اتکا به ظرفیت‌های ملی، صداقت در خدمت و باور به توانمندی‌های کشور، مسیر توسعه و پیشرفت را دنبال کرده‌اند و بسیاری از دستاوردهای ایران اسلامی در عرصه‌های مختلف نیز نتیجه همین نگاه بوده است.

انتهای پیام/

آخرین اخبار