به گزارش تابناک خراسان شمالی، ابراهیمی در جمع مسئولان کشاورزی بخش کشاورزی در بجنورد در هفتم فروردین ماه اظهار کرد: میزان تسهیلات پرداخت شده به کشاورزان در سال گذشته توسط نظام بانکی ۲۷۳ همت بوده است.
وی افزود: انتظارات از صندوقهای کشاورزی فراتر رفته و باید شیوههای سنتی تامین مالی کنار گذاشته شود و باید به دنبال شیوههای نوین باشیم.
ابراهیمی با اشاره به تورم ۴۰ درصدی سال گذشته ادامه داد: میزان تسهیلات اعطایی در سال گذشته نسبت به سال قبلتر از آن کمتر بوده است.
وی بیان کرد: یکی از نقاط قوت حوزه کشاورزی این است که زنجیرهها در صندوق کشاورزی عضو بوده و تمام آنها سهامدار هستند.
ابراهیمی تاکید کرد: زنجیرههای ارزش باید شناسایی شوند و یک تقویم کشاورزی در استان وجود داشته باشد که در چه زمانی چه نیازهایی وجود دارد که باید آن نیازها پوشش داده شود.
وی گفت: باید جست و جو شود که از کدام ابزار مالی در بخش کشاورزی استفاده کنیم تا نفع مالی بیشتری برای کشاورز داشته باشد.
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از توسعه کشاورزی نیز در این جلسه گفت: بخش کشاورزی یکی از حوزههای مهم اقتصادی کشور است و نقش بسزایی در بخشهای تولید، صادرات، اشتغال و تامین امنیت غذایی در کشور دارد.
علیزاده مقدم افزود: مسئله سرمایه گذاری و مشارکت مردمی نقش محوری در تحقق اهداف و عملیاتی شدن و اجرای طرحها و ایدههای توسعهای در بخش کشاورزی دارد.
وی با بیان اینکه خراسان شمالی جزو چهار استان کشور است که تمام شهرستانهای آن دارای صندوق حمایت توسعه کشاورزی است، اظهار امیدواری کرد: با مشارکت مردم، توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی و استقرار زنجیرههای تولید ارزش در بخش کشاورزی در استان محقق شود.
علیزاده مقدم گفت: ارزش اقتصادی محصولات کشاورزی در کشور ۷۰ میلیارد دلار است که ارزش اقتصادی محصولات خراسان شمالی به ۴۵ هزار میلیارد تومان میرسد.