فرماندار روانسر گفت: از ابتدای روی کار آمدن دولت تدبیر و امید 345 میلیارد و 900 میلیون ریال اعتبار عمرانی و 180 میلیارد ریال تسهیلات برای طرح های عمرانی، اقتصادی، فرهنگی و بهداشتی، وزشی و ... این شهرستان هزینه شده است.
کد خبر: ۳۶۸۳۲۲
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۵ 28 January 2017
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا،حسین ویسمرادی روز شنبه در تشریح اقدام های دولت یازدهم اظهار داشت: با وجود اینکه در چند سال اخیر کشور تحریم و از نظر تامین اعتبارات مالی با مشکل مواجه بود اما اقدام های خوبی در شهرستان روانسر صورت گرفته است.
وی به احداث مرحله اول تصفیه خانه فاضلاب روانسر به عنوان یکی ضروری ترین نیازهای این شهر اشاره کرد و افزود: در سال جاری مرحله اول این تصفیه خانه با 60 میلیارد ریال اعتبار به بهره برداری رسید و تکمیل مراحل بعدی آن به دلیل جلوگیری از آلودگی زیست محیطی، آلودگی آب های سطحی و کمک به ذخیره آب یکی از اهداف مهم دولت محسوب می شود.
وی با بیان اینکه در سال های اخیر سه شهرک بدون زیرساخت شهری به شهر روانسر اضافه شده اظهار داشت: دولت یازدهم برای این شهرک ها تمامی زیرساخت های شهری مانند اتصال به شبکه آب شرب و فاضلاب شهری، گاز شهری، خدمات برق، تلفن، معبرسازی، توسعه فضای سبز، آسفالت جاده و تعمیر معابر فراهم کرده است.
ویسمرادی در ادامه به افتتاح استخرسرپوشیده روانسر توسط استاندار کرمانشاه با 30 میلیارد ریال اعتبار در سال 95 اشاره کرد و گفت: در روانسر تا قبل از سال 93 دو استخر سرپوشیده نیمه تمام وجود داشت که با اختصاص چهار میلیارد ریال از سوی دولت یازدهم این دو استخر نیز به بهره داری رسید.

** احداث بیمارستان 64 تختخوابی در شهر روانسر 
به گفته فرماندار روانسر، از سوی وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی مجوز احداث بیمارستان 64 تختخوابی این شهرستان ابلاغ شده و کارهای اداری و زمین آن با اعتبار 15 میلیارد انجام شده است. 
وی اضافه کرد: مساحت این بیمارستان 30 هزار متر خواهد بود که 15 هزار متر آن را یک خیر نیکوکار وقف کرده که امیدواریم با تامین اعتبار در سال آینده شاهد کلنگ زنی باشیم. 
وی با بیان اینکه دو دستگاه آمبولانس در سال جاری به هلال احمر و شبکه بهداشت درمان روانسر اضافه شده افزود: شبکه بهداشت و درمان این شهرستان با داشتن یک دستگاه دیالیز برای بیماران دیالیزی، دو درمانگاه شبانه روزی و روزانه، دو فوق تخصص داخلی، چند پزشک متخصص و عمومی موجبات رضایت نسبی شهروندان را فراهم آورده ولی نیاز این شهرستان به پزشک و تجهیزات پزشکی خیلی بیشتر از این ها است.

** روانسر دروازه اورامانات و یک شهر چهار راهی و پرترافیک است
ویسمرادی روانسر را دروازه اورامانات و چهار راهی در میسر شهرستان های کامیاران، کرمانشاه، پاوه، جوانرود، ثلاث باباجانی و بخش بزرگ کوزران دانست و گفت: جاده های این شهرستان به دلیل حجم زیاد تردد حاصل از ترانزیت کالا، توریسم، حجم تردد جمعیت پنج شهرستان و بخش پرحادثه و پرترافیک است.
وی با اشاره به اینکه تجهیز و تقویت فوریت های پزشکی این شهرستان از اولویت ها است، گفت: به منظور کاهش حوادث؛ توسعه و تعریض جاده های منتهی به این شهرستان 500 میلیارد ریال اعتبار از محل سفر ریاست جمهوری به استان اختصاص یافته که تاکنون برای تعمیر جاده روانسر به کوزران 15 میلیارد هزینه شده و تعریض جاده روانسر به سه راهی جوانرود پاوه نیز در حال انجام است.

** از 540 واحد مسکن مهر 400 واحد تکمیل و واگذار شده است
فرماندار روانسر از طرح ریزی جا و مکان مسکن مهر این شهرستان انتقاد کرد و گفت: در طرح مسکن مهر شهر روانسر به هیچ یک از زیرساخت های اولیه شهری مانند راه مناسب، برق، آب و فاضلاب، فضای سبز و جاده توجه نشده بود و تمام توان دولت یازدهم با وجود کمبود اعتبارات ناشی از تحریم ها و تورم برای حل این مشکلات صرف شد.
ویسمرادی اضافه کرد: با این وجود از 540 واحد مسکن مهر شهرستان 400 واحد آن تحویل متقاضیان شده و 140 واحد دیگر با وجود اینکه با موانع جدی مانند مشکل نارضایتی تعاونی و ناسازگاری پیمانکارها در دست اجراست.
وی به بافت فرسوده در شمال و جنوب شهر روانسر نیز اشاره کرد و گفت: به منظور تشویق ساکنان بافت های فرسوده به مقام سازی و نوسازی منازل این مناطق تسهیلات ارایه شده است.
ویسمرادی همچنین گفت: دولت یازدهم به منظور کمک به جوانان در این شهرستان دست به ساخت 150 واحد مسکونی خواهد زد که تسهیلات و زمین آن مشخص شده و منتظر پیمان کار است.

** خدمات دولت یازدهم به روستاهای شهرستان روانسر 
فرماندار روانسر در بیان خدمات دولت یازدهم در حوزه روستاهای این شهرستان گفت: قبل از دولت یازدهم تنها چهار روستای این شهرستان از نعمت گاز برخوردار بود ولی الان این تعداد به 33 روستا رسیده که 29 روستای آن در طول دولت یازدهم اتفاق افتاده و 37 روستای دیگر کار مطالعاتی آنها انجام شده که در سال آینده عملیات اجرایی آنها آغاز خواهد شد.
وی در حوزه شبکه آبرسانی آب شرب به روستاها نیز اظهار داشت: 107 روستا از 135 روستای این شهرستان به شبکه آبرسانی متصل است و به منظور حل مشکل آب شرب و آب رسانی به دیگر روستاها این شهرستان یک مجتمع آب رسانی در روستای کندوله روانسر با سه میلیارد ریال اعتبار در دست اجراست که با تکمیل این پروژه مشکل بخش زیادی از آب شرب روستاهای این منطقه رفع و به شبکه آب متصل خواهند شد.
به گفته ویسمرادی، از 135 روستای روانسر، 109 روستا دهیاری دارند که نشان از پرجمعیتی روستاهای این شهرستان است.
وی به طرح هادی و استحکام سازی منازل مسکونی روستایی اشاره کرد و گفت: در سال جاری ساکنان 27 روستای این شهرستان به منظور مقاوم سازی و استحکام منازل خود تسهیلات کم بهره 100 میلیون ریالی تا 600 میلیون ریالی پرداخت شده و کار مطالعه 11 روستای دیگر برای سال آینده انجام شده است.

** 53 درصد جمعیت شهرستان روانسر به کار کشاورزی مشغول هستند
فرماندار روانسر گفت: بخش زیادی از اشتغال این شهرستان در بخش کشاورزی است و روانسر با داشتن زمین های کشاورزی و باغی حاصلخیز، آب و هوای مناسب و آب روان یکی از قطب های دامی و کشاورزی استان کرمانشاه است.
وی تولید محصولات زراعی این شهرستان را سالانه 250 هزار تن ذکر کرد و گفت: 53 درصد اشتغال و جمعیت شهرستان روانسر در روستاها به کشاورزی و دامداری مشغول اند.
او گفت: دولت یازدهم به ازای هر هکتار زمین کشاورزی که به آبیارهای نوین مجهز شود به دلیل صرفه اقتصادی، استفاده بهینه و صرفه جویی آب، 50 میلیون تسهیلات بلاعوض پرداخت می کند.
ویسمرادی، به سند توسعه روانسر نیز اشاره کرد و گفت: در برنامه سند توسعه شهرستان در حوزه کشاورزی، به کشت باغات دیم با توجه به پتانسیل های بالقوه این شهرستان، توسعه کشت های گلخانه ای، استفاده بهینه از منابع آب و خاک و مکانیزاسیون تجهیزات و ادوات کشاورزی توجه خاصی شده است.
به گفته ویسمرادی، روانسر در زمینه تولیدات دامی از قطب های برتر استان است و در تولید شیر و لبنیات، گوشت قرمز و مرغ و دیگر فرآورده های دامی رتبه اول و دوم استان دارد. 
وی به مجموعه از مرغداریها و دامداری های این شهرستان اشاره کرد و اعلام کرد: در سال جاری روند احداث دو گاوداری هزار راسی و سه هزار راسی و یک مرغداری 20 هزار قطعی در دست اجراست.

** 35 کارگاره، شرکت و کارخانه در شهرک صنعتی روانسر فعال است
فرماندار روانسر به وجود معادن سنگ در این شهرستان هم اشاره کرد و گفت: هم اکنون سنگ های معدنی روانسر به صورت خام به کارخانه های استان همدان صادر می شود ولی درصددیم با رایزنی هایی که در سطح بالای کشوری و استانی در جریان است این کارخانه ها به شهرستان منتقل شود که زمینه اشتغالزایی فراوانی برای جوانان فراهم خواهد کرد.
وی با بیان اینکه هم اکنون 35 شرکت و کارخانه در شهرک صنعتی این شهرستان فعال است، اظهار داشت: با توجه به وجود مرغداری ها و دامپروری شهرستان احداث دو کشتارگاه صنعتی دام سنگین و سبک و یک کشتارگاه استاندار مرغ در دست اقدام است.
او مشکل تامین برق برای شهرک صنعتی این شهرستان را در گذشته یک مانع بزرگ برای توسعه صنعت روانسر نام برد و گفت: در سال جاری برای تقویت کابل های برق صنعتی و انتقال برق از شهرستان کرمانشاه به این شهرک صنعتی اقدام های خوبی صورت گرفته است.
ویسمرادی درادامه بیان داشت: دولت یازدهم با کمک تسهیلاتی، روان سازی امور اقتصادی و فراهم کردن زیرساخت اقتصادی سعی در جذب سرمایه گذاری افراد و ورد بخش خصوصی به امور اقتصادی کشور است و مجموعه فرمانداری روانسر تمامی زیرساخت های اقتصادی برای سرمایه گذاری بخش خصوصی در بخش های مختلف فراهم کرده است. 
این مقام مسوول به نزدیکی روانسر به مرز را برای صادارت کالاهای تولیدی داخلی استان و شهرستان اشاره کرد و گفت: اگر کارخانه های تبدیلی محصولات خام و همچنین بسته بندی استاندارد محصولات در شهرستان راه اندازی شود می توانیم به جای صادرات دام زنده، گوشت آن را با صرفه اقتصادی بیشتری صادر کنیم.
ویسمرادی، آمار بیکاری در روانسر را نسبت به شهرستان های دیگر استان کرمانشاه کمتر دانست و گفت: طبق آمار رسمی سه هزار و 500 نفر معادل 16 درصد جمعیت بیکار است ولی کسب آمار واقعی بیکاری بسیار پیچیده ای است.

** سالیانه 700 هزار گردشگر به شهرستان روانسر وارد می شوند
فرماندار روانسر به پتانسیل گردشگری این شهرستان به عنوان یکی از پتانسیل های مهم توسعه اشاره کرد و گفت: شهر روانسر دروازه منطقه اورامانات است و از نظر آب و هوایی، مناطق بکر طبیعی، پتانسیل خوبی برای توسعه گردشگری دارد.
وی در ادامه به توسعه زیرساخت های گردشگری در سراب روانسر و غار قوری قلعه به عنوان مکان بسیار زیبا و مهم توسعه گردشگری اشاره کرد و گفت: با توجه به بحران بی آبی، بیکاری و ضرورت ایجاد اشتغال؛ توسعه گردشگری با احداث مجتمع های تفریحی، رستوران های بین راهی، مسافرخانه و هتل، مکان های تفریحی یکی از مهم ترین راهکارهای توسعه در منطقه در دستور کار دولت قرار دارد. 
وی ساخت مجتمع اورامانات با 50 درصد پیشرفت فیزیکی را در همین راستا ارزیابی کرد و گفت: و در سال جاری به منظور رونق گردشگری در شهرستان 2، سه مکان برای اسکان مسافران در نظر گرفته شده است.
فرماندار روانسر در پایان مانع اصلی توسعه استان کرمانشاه و شهرستان را عوامل فرهنگی مانند، فرهنگ کار ضعیف، بی اعتمادی، نیروی انسانی آموزش ندیده دانست و گفت: فرهنگ کار در استان بسیار ضعیف است و این باعث شده همه منتظر باشند کاری به آنها داده شود و نبوغ خلافیت در ایجاد اشتغال نداشته باشیم و همه منتظر دولت هستند که برای آنها کاری کنند در حالی ظرفیت دولت خیلی وقت پر شده است.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار